Verkenningsronde

Ik kan jou helpen met trainingsplanning & coaching - lactaattesten - sportspecifieke adviezen. Dit voor alle duursportevenementen. Mijn specialiteiten in volgorde van kennis liggen in triatlon - lopen - fietsen/zwemmen - kracht/core trainingen in functie van duursporten.  Bekijk mijn profiel voor meer info. 
Nadat je contact met mij hebt opgenomen wisselen we informatie uit over het wat - wanneer - hoe - enzovoort.Coaching

Created with Sketch.

Aan de hand van het doel en jouw sportachtergrond werk ik een eerste plan met trainingsblokken uit met uitleg van wat er in die blok belangrijk is en waar de nadruk op gaat liggen. Tevens staan hier testmomentjes-test of andere wedstrijden die je wil doen -veldtesten - ideale momenten voor een lactaattest, andere tussentijdse doelen, verlofperiodes-stages- hoe meer info hoe beter!
Ik bezorg jou dit plan per e-mail en in Excel format. Tot daar is alles vrijblijvend. Indien je je in dit voorstel kan vinden werken we verder: Via TrainingPeaks verbinden we ons als atleet-coach en maak ik een jaarplan op met daarin verwerkt de beoogde wekelijkse trainingsarbeid en periodisering. Vanaf dan kunnen we starten met wekelijkse of microcyclusopvolging. Meer info over wat daarin inbegrepen is en de tarieven zie infoknop hieronder.

Lactaattesten

Created with Sketch.

Een lactaattest is een goede momentopname om je uithouding te testen en daaraan gekoppelde trainingsadviezen en trainingszones te bepalen. 

Sportspecifieke adviezen

Created with Sketch.


  Dit volgens praktisch opgemaakte test-protocols die ik ter beschikking heb als Ironman gecertifieerde coach aangevuld met mijn eigen ervaringen.
  De bedoeling van deze testen zijn beperkingen op te sporen en deze mits aangepaste oefeningen te verbeteren zodat het zwemmen-fietsen-lopen op een meer economische, snellere en dus ook blessurepreventievere manier kan gebeuren.
  Meer info over deze modules op aanvraag. Tijdens het intakegesprek komt dit ook aan bod.

 • Core endurance screening
 • Static Postural screening
 • Dynamic movement screening
 • Running assessement form
 • Swimming assessemont form
 • Bike fitting en pedal stroke analyse