Coachdirk

Mijn visie:


Na het samen bepalen van een realistisch doel is de volgende stap het trainingsvolume, de opbouw en de periodisering te bepalen rekening houdend met jouw agenda. De juiste training op het juiste moment zal hierbij centraal staan. Daarbij is trainingsplezier door variatie in de trainingen te voorzien voor mij essentieel. Adviezen en tips over voeding – aanvullende kracht en stabiliteitsoefeningen horen erbij. 
Tijdens de uitvoering van het trainingsplan zal ik jou opvolgen en bijsturen waar nodig om zo samen het vooropgestelde doel te bereiken. Meten is weten in deze wereld. De cijfers moeten een leidraad zijn en geen lijddraad. Jezelf leren kennen en de cijfers als controlemiddel gebruiken is onderdeel van je evolutie als atleet waarbij ik je graag help.
Pijn is fijn maar het moet plezant blijven. Het is en blijft een al dan niet uit de hand gelopen hobby/passie voor de meesten onder ons.

Al mijn kennis en ervaring, gedane en nog geplande opleidingen, stel ik graag ter beschikking om jou op een wetenschappelijk onderbouwde manier te begeleiden. 

Your goal our job